Vopsea pentru calorifer, email Hammerite Radiator, 0.75L

– rezistă la temperaturi de până la 120°C
– se usucă rapid
– nu se îngalbeneşte
– este pe bază de apă
– rezistent la zgârieturi şi lovituri

Descriere

Vopsea pentru calorifer: Email acrilic, pe bază de apă pentru protecţia şi decorarea caloriferelor şi a ţevilor adiacente.
Vopseaua se usucă rapid şi este rezistentă la temperaturi de până la 120°C. Emailul este rezistent la zgârieturi şi lovituri, îşi menţine culoarea timp îndelungat şi are un miros redus.

Utilizare

Vopsea pentru calorifer: Hammerite Radiator este un email acrilic, pe bază de apă pentru protecţia şi decorarea caloriferelor şi a ţevilor adiacente. Vopseaua se usucă rapid şi este rezistentă la temperaturi de pană la 120°C. Emailul este rezistent la zgarieturi şi lovituri, işi menţine culoarea timp indelungat şi are un miros redus.

Performanțe

– se usucă rapid
– nu se îngalbeneşte
– este pe bază de apă
– rezistă la temperaturi de până la 120°C
– rezistent la zgârieturi şi lovituri
– miros redus
– se poate folosi şi pentru suprafeţe din aluminiu şi cuprui

Randament: 11mp/l/strat

Aplicare: Suprafeţele trebuie să fie uscate, curate şi degresate. Se vor îndepărta bucăţile de rugină desprinse folosind o perie. Se va curăţa vopseaua decojită (utilizând hârtie abrazivă), urmele de praf sau impurităţile; se va degresa cu apă şi detergent şi apoi se va clăti cu apă curată. Produsul se omogenizează foarte bine înainte de aplicare şi pe tot parcursul acesteia. Vopseaua se va aplica doar atunci când caloriferele şi ţevile sunt reci. Nu porniţi
caloriferele pe durata aplicării vopselei! Se aplică cu pensula sau prin pulverizare, la temperaturi cuprinse între 10ºC – 25ºC. Vopseaua nu se diluează în cazul aplicării cu pensula! Se recomandă utilizarea pensulelor cu peri sintetici, indicate pentru vopsea acrilică pe bază de apă. Pentru aplicarea prin pulverizare, vopseaua se poate dilua cu apă (10–15%).

Sistem de straturi recomandat:
În cazul suprafeţelor noi sau a celor curăţate până la metal se va aplica un strat de grund corespunzător suprafeţei (feroase sau neferoase). După uscarea grundului se aplică 2 sau 3 straturi de email Hammerite Radiator. Se va păstra un interval de 4 ore între straturi. În cazul suprafeţelor deja vopsite se aplică direct 2 sau 3 straturi de email Hammerite Radiator. După vopsire, timp de 48 de ore, caloriferele vor fi menţinute reci şi apoi se vor încălzi treptat.

Documente tehnice:

Fișa tehnica

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea pentru calorifer, email Hammerite Radiator, 0.75L”

Adresa ta de email nu va fi publicată.